13 днівМолодіжне паломництво до Тезе у Франції
Вроцлав, Прага, Тезе (Франція), Ліон, Венеція, Любляна
14.07.2017 р.  —  26.07.2017 р.
АКЦІЯ! 240€+200 грн. 250€+200 грн. - при реєстрації та оплаті завдатку до 16.06.2017р.

Вже понад 500 років у невеликому проте чарівному французькому містечку відбуваються екуменічні зустрічі Taizé, де молодь з усього світу має можливість спільно у тиші, у піснях чи у молитві зблизитись з Господом та один одним. А на тематичних семінарах, що проводять брати, роздумати над Словом Божим. З роками число відвідувачів Тезе продовжує зростати, сюди прибуває все більше молодих людей з усіх континентів. Прибудь сюди і Ти!

YOUNG-PEOPLE

1 день:

Виїзд зі Львова до Вроцлава. Прибуття у Вроцлав. Екскурсія. Літургія.

wroclaw3

Вроцлав – чарівне місто, яке називають “місто семи мостів”. П’ять річок перетинають його, створюючи неповторній пейзажі. Ми здійснимо прогулянку Тумським островом, історичним центром міста, оглянемо ратушу, центральну площу, побачимо знаменитий костел Святої Єльжбети з вежою заввишки 90 метрів. Ми познайомимось з незвичайними мешканцями міста – вроцлавськими гномами.

Вільний час. Переїзд на ночівлю до готелю.

2 день:

Сніданок.  Переїзд до Праги. Екскурсія. Літургія. Вільний час.

prague (1)

Прага. Ми проведемо цей день насолоджуючись справжніми витворами архітектурного мистецтва: Празький град, Собор св. Віта, Староміська площа, Костел Божої Матері перед Тином. Побуваємо на літургії. Послухаємо мелодійний бій астрономічних курантів на вежі Староміської ратуші та прогуляємося по знаменитому Карловому мості.

Нічний переїзд до Тезе.

3 – 9 день:

Прибуття до Тезе. Реєстрація.

Перебування згідно програми організаторів молитовної зустрічі.

Звичайний тиждень у Тезе

Від понеділка до п’ятниці

Teize_1

8.15 Ранкова молитва. Потім сніданок
10.00 Введення дня з братом спільноти, після чого – роздуми у тиші або обговорення в малій групі.
12.20 Денна молитва, потім обід.
14.00 Репетиція співів, за бажанням. Протягом дня: міжнародні малі групи або практична робота.
17.15 Чай.
17.45 Від вівторка – тематичні семінари.
19.00 Вечеря.
20.30 Вечірня молитва, потім вечірні чування із піснями у церкві та нічна тиша

-taiz-2

П’ятниця

Після вечірньої молитви молитва навколо Хреста.

Молодіжне паломництво до Тезе у Франції

Субота

15.15 Тематичні семінари
20.30 Вечірня молитва зі свічками, що символізують Пасхальне світло

Неділя

8.45 Сніданок
10.00 Літургія/Служба Божа
13.00 Обід
19.00 Вечеря
20.30 Вечірня молитва.

10 день:

Виїзд з Тезе. Переїзд до Ліону.

Екскурсія містом, вільний час.

Lion

Місто розташоване на злитті річок Рона та Сона. Перші поселення були збудовані на західному березі ріки Саона. Зараз в цьому місці знаходиться історична стара частина міста, яка входить до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО. Ліон був заснований, як римська колонія. В ранньому середньовіччі і пізніше відчувалося суперництво між Парижем і Ліоном за право впливу на цілу країну.

lyon_6_visitas

Визначним місцем Ліону є Базиліка Нотр-Дам-де-Фурв’єр, що розташована на вершині пагорба Фурв’єр, поруч із металічною баштою Фурв’єр у Ліоні. Розташована на місці давнього форума імператора Траяна, звідки походить назва. Базиліка побудована у поєднанні неовізантійського та романського стилів за проектом архітектора П’єра Боссана.

Нічний переїзд до Венеції.

11 день:

Екскурсія Венецією. Вільний час.

venetsia

Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки її вузькими та заплутаними вуличками. Ми побачимо найвідоміший міст Венеції. Дізнаємось про історію міста та відвідаємо її найвідоміший храм, Базиліку Святого Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. У Базиліці святого Марка ми візьмемо участь у літургії.
Далі – головна площа Сан-Марко і неймовірна кількість голубів. Символ Венеції – кафедральний Собор святого Марка, де зберігаються реліквії християнства, привезені хрестоносцями; Палац дожів, правителів Венеціанської республіки; міст Ріальто, найстаріший міст, зведений над Гранд-каналом; незабутній вигляд на Венецію з води – все це залишить у нас приємні спогади.

Переїзд на нічліг до Словенії.

12 день:

Сніданок. Переїзд до Любляни. Екскурсія, вільний час.

Castle-Ljubljana-Panorama

Любляна – політичний і культурний центр Словенії; один із найважливіших комерційних, наукових та освітніх центрів Європи. Столиця розташована на обох берегах річки Любляниці. Екскурсія містом. Літургія. Люблянський замок (Люблянський Град), розташований на високому пагорбі над старим містом, із якого відкривається чудовий краєвид усього міста. Міська площа – центр старої Любляни, розташована на правому березі річки, між річкою й Люблянським градом. На площі знаходиться старовинна Ратуша. Кафедральний Собор св. Миколая – собор у стилі бароко, побудований 1707 року за проектом італійського архітектора Андреа дель Поццо. Церкви св. Якова (1615), урсулинок (XVIII ст.), св. Флоріана (1672). Вільний час.

Переїзд до Львова.

13 день:

Повернення до Львова.
//


Вартість виїзду: При реєстрації до 16.06.2017 у нас на сайті діє акційна ціна: 240 євро 250 євро! та 200 грн.

(можлива оплата в гривні по курсу**)

** вартість змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

Додаткова інформація:

У вартість входить: оформлення документів для відкритття шенгенської візи, медичне страхування, переїзд автобусом єврокласу, 2 нічліги у готелях зі сніданками, супровід керівника та духівника групи.

Додатково оплачується: для молоді до 30 років: 42 євро (6 євро*7 днів) — внесок, що покриває витрати Тезе, який включає: 7 ночей проживання у таборі Тезе та 3-разове харчування протягом 7 днів у Тезе.

Для осіб старших 30 років: 70 євро (7*10 євро).

Екскурсії згідно маршруту – факультативно.

Шановні паломники! Згідно з новими правилами відкриття шенгенської візи, які діють з 23.06.2015 року, особиста присутність заявника у консульстві та збір біометричних даних (відбитків пальців) є обов’язковою умовою для відкриття шенгенської візи.  Дату подачі документів буде повідомлено додатково.

Перелік документів на візу

Паломницький центр залишає право змінювати програму паломництва без втрати значимості об’єктів.

Також дивіться програму Тезе на серпень.
Запрошуємо переглянути відео, щоби краще відчути атмосферу Тезе.