7 днівПаломництво до Риму на канонізацію Матері Терези (літаком)
Рим, Ватикан
група 25 осіб
для власників шенген-віз
03.09.2016 р.  —  09.09.2016 р.
650€+100грн.

Папа Франциск офіційно проголосив, що до лику святих буде причислено Матір Терезу з Калькутти. Офіційна церемонія канонізації черниці з Албанії відбудеться 4 вересня 2016 року. Урочистість проходитиме напередодні 19 річниці смерті лауреатки Нобелівської премії. Це буде одна з найвизначніших подій Року Милосердя. Запрошуємо долучитись до паломництва з нагоди цієї видатної події

mother-teresa-1024x872

ПРОГРАМА ПАЛОМНИЦТВА (літаком):

Також пропонуємо переглянути програму на Канонізацію Матері Терези автобусом (1-7.09.2016 року)

1 день:

Збір групи в аеропорту Львова. Виліт до Риму.

Прибуття до Риму. Трансфер та поселення до готелю Ostia Antica Park Hotel & Spa. Нічліг.

2 день:

Сніданок. Ватикан. Участь в урочистостях з нагоди Канонізації Матері Терези з Калькутти.

Після урочистостей – екскурсія містом: ми відвідаємо Фортецю Св. Ангела (ззовні), одну з найгарніших площ Рима, Площу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Рима, Фонтан ді Треві, Іспанські сходи.

Рим античний

Після екскурсії вільний час для прогулянок Римом. Нічліг у готелі.

3 день:

Сніданок. Літургія. Продовження екскурсії в Римі.

Будучи у Римі, ми пройдемо паломницьким шляхом через Святі Двері Базиліки св.Петра, після чого помолимося біля мощей Апостола Петра. Далі, протягом екскурсії, ми  відвідаємо Базиліку св.Павла (за мурами), Базиліку Святого Івана на Лятерані та Базиліку Santa Maria Maggiore. Святі Сходи, по яких Ісус підіймався на суд до Пилата.

Рік Милосердя Божого

Таким чином, протягом двох днів у Римі ми будемо молитися в усіх папських Базиліках, в яких у Святий Рік Милосердя будуть відкриті Святі Двері. Докладніше про Святий Рік Милосердя та традицію відчиняти Святі Двері читайте в статті на нашому сайті.

Також зможемо відвідати  Головну українську святиню Рима – Собор святої Софії. Цей храм був побудований в кінці 60-х років патріархом Йосифом Сліпим. Італійський архітектор Лючіо ді Стефоно розробив план будівництва храму на основі первісної будівлі Київської Софії. Всередині собор вкритий мозаїкою, в якій відображена історія церкви. Більше 40 років Собор Св. Софії є цетром духовного життя українців в Римі.

Цього дня кардинал Держсекретар П’єтро Паролін очолить Св. Месу подяки за канонізацію. На цей день випаде перший літургійний день пам’яті св. Терези Калькутської. У другій половині дня її реліквії будуть виставлені в базиліці св. Іоанна Латеранського і залишаться там до 6 вересня.

Собор_св._Софії

Натхненні духовною програмою, продовжимо прогулянки по Вічному місту протягом вільного часу. Заохочуємо відвідати решту церков та соборів Рима, що вражають своєю красою. Детальніше можна довідатись в блозі Володимира Шутяка.

Rome_1400x600px

Нічліг у готелі.

4 день:

Сніданок. Літургія. Продовження екскурсії.

Рим – це стародавнє місто, серце Римської імперії, що зберігає свої таємниці глибоко всередині. Римляни діляться, що кожен сантиметр під землею італійської столиці є історичною пам’яткою. Саме через це в Римі частково призупинено будівництво деяких станцій метро. Долучитись до вічного ми зможемо під час факультативних екскурсій – відвідин Римських Катакомб та екскурсії навколо Колізею (зовні).

rabat-church

Альтернативно пропонуємо вільний день в Римі з можливістю відпочинку на морі.

Нічліг у готелі.

5 день:

Сніданок. Літургія. Вільний день у Римі (можливість відпочинку на морі) або факультативна екскурсія Музеями Ватикану (резервується завчасно).

vaticanomuseums

Ватиканські музеї (лат. Musei Vaticani) — комплекс музеїв у Римі, засновані в XVI столітті папою Юлієм II, де зберігаються художні колекції, зібрані протягом століть Римськими Папами. Запрошуємо оглянути експозицію чудових витворів мистецтва.

Окрім того, 7 і 8 вересня реліквії святої Терези будуть виставлені в храмі св. Григорія Великого. Також можна буде відвідати кімнату Матері Терези у місцевому монастирі.

Нічліг у готелі.

6 день:

Сніданок. Вільний день у Римі. Можливість відпочинку на морі.

the_island_of_Ponza

Нічліг у готелі.

7 день:

Сніданок. Збір групи. Трансфер до аеропорту. Виліт та повернення до України. Прибуття до Львова.

Запрошуємо ознайомитись у нас на сайті: Канонізація Матері Терези – восьмиденна програма заходів у Ватикані

 

Вартість виїзду: 650* євро + 100 грн (можлива оплата в гривні по курсу**)

** вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

Додаткова інформація:

У вартість поїздки входить: 6 нічлігів у готелі Ostia Antica Park Hotel & Spa у 2-3 місних номерах зі сніданками, авіапереліт, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування, трансфер з аеропорту до готелю.

У вартість поїздки не входить: витрати на міський транспорт та екскурсії в Римі: 4 денних квитка на міський транспорт, вхідні квитки в Катакомби та Музей Ватикану, екскурсії 2-го та 3-го дня – загалом 70 Євро; факультативно можливе відвідання Скаві-Туру – 15 євро. CityTax у вартість паломництва не входить.

Шановні паломники! Звертаємо увагу, що запис на паломництво літаком можливий лише для власників шенгенської візи.

Паломницький центр залишає право змінювати програму паломництва без втрати значимості об’єктів.

Також під час урочистостей з нагоди канонізації Матері Терезі відбудеться “Паломництво на канонізацію Матері Терези з Калькутти (автобусом)” з 01.09.2016 по 07.09.2016.

Читайте теж: “Монахиня в сарі” та “Канонізація Матері Терези – восьмиденна програма заходів у Ватикані”