Посольство Болгарії

Кольорові фотографії 2 шт. (як на Шенгенську візу: 3,5х4,5 см, зроблені на білому фоні, чіткі, 80 % повинно займати обличчя).
– Копія першої сторінки закордонного паспорта

свідоцтво про одруження/розлучення

-Копія останньої болгарської візи (якщо була)

Для дітей: копія свідоцтва про народження, кольорові фотографії 2 шт., для дітей, що подорожують з одним  дорослим – копія нотаріального дозволу від батька/матері (з собою на час поїздки ОБОВ’ЯЗКОВО мати оригінал),
Для студентів до 21 року: копія студентського квитка або оригінал довідки з місця навчання
Для пенсіонерів будь-якого віку – копія пенсійного посвідчення.