1 день:

Збір групи вранці в аеропорту м.Львів, виліт до Барселони. Приліт до Барселони пообіді, переїзд до Люрду.

Люрд – квітуче французьке містечко, яке в 50-их роках налічувало 14000 жителів – стало загальновідоме світові у другій половині ХІХ-го століття, коли на його околицях, з волі Божої, сталося одне з найбільш відомих об’явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.

Lourdes1

Поселення в готелі, вечеря, участь у нічній процесії зі свічками, нічліг.

2 день:

Сніданок, екскурсія: “Слідами св. Бернадети Субіру”. Св. Бернадетта це дівчинка, якій з’явилася “Пані” (Богородиця) в печері, що стояла неподалік, і сказала до неї: “Йди до священиків і скажи їм, щоб збудували на цьому місці каплицю, бо я хочу, щоб воно стало місцем ласки для людей”. Свята Літургія, вільний час на приватну молитву.

Нічний переїзд до Фатіми.

3 день:

Прибуття до Фатіми. Ознайомлення з історією Марійного об’явлення у Фатімі.

Senora-Fatima-procesion-homonoma-Portugal_TINIMA20130518_0095_5

13 травня 1917 року Матір Божа вперше з’явилася трьом пастушкам — Луції, Гіацинті і Франциску, що гнали на пасовище стадо овець. Пресвята Діва попросила дітей приходити на те ж місце 13-го числа кожного місяця. Передане їм послання містило заклик до покаяння за щоденно скоєні гріхи, до молитви на вервиці в тих же намірах і до посвячення світу Її Непорочному Серцю. При кожному відвідуванні найсолодша Діва наполягала на щоденній молитві на вервиці.

fatima_velas_12maio2011

Літургія. Час на приватну молитву. Участь у святковій процесії. Вечеря. Нічліг.

4 день:

Сніданок. Літургія. Хресна Дорога. Вільний час на приватну молитву та покупку сувенірів.

1678916

Нічний переїзд до Барселони.

5 день:

Барселона — місто засноване римлянами близько двох тисяч років тому. Від древньоримського міста Барсіно. Один з історичних центрів каталонської та іспанської культур. Екскурсія Барселоною, під час якої ми відвідаємо, Катедральний Собор, церкву Саграда Фамілія (ззовні) та інше.

Barselona

Вечеря. Поселення в готель.

6 день:

Сніданок. Виселення з готелю. Виліт до України. Приліт до Львова пізно ввечері.

Вартість виїзду:

845 євро + 800 грн. (*можлива оплата в гривні по курсу)

* – вартість у гривні змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

У вартість поїздки входить: 3 нічліги у готелях, 3 сніданки, 3 вечері, авіапереліт, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: витрати на міський транспорт та оглядові екскурсії 50 євро; відкриття шенгенської візи – 35євро (окрім дітей, студентів до 21 року та пенсіонерів), та збір візового центру – 20 євро, в разі відкриття біометричної візи ОБОВ’ЯЗКОВА ОСОБИСТА ПРИСУТНІСТЬ ОСОБИ В КОНСУЛЯТІ; можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату.

Перелік документів на візу