Духовні скарбниці Польщі – це паломницькі місця світового значення. Краківські Лагєвніки, де Ісус об’являвся св. Фаустині Ковальській, говорячи про Своє безмежне Милосердя, щоб звістка про нього розійшлася по всьому світі. Вадовіце – місце народження святого Кароля Войтили (Івана Павла ІІ). Ченстохова та її знаменита  “Чорна Мадонна”, що родом з наших країв. Це все та багато іншого в нашому паломництві – приєднуйтесь!

1 день:

Виїзд зі Львова ввечері. Перетин польського кордону.

2 день:
Прибуття в Лагевнікі. Санктуарій Божого милосердя в Лагевниках Святіший Отець Іван Павло II проголосив Світовим центром милосердя під час свого перебування в Польщі, в серпні 2002 року. Поруч зі старим костелом, де похована свята сестра Фаустина, поширювала культ Божого милосердя, побудована нова базиліка за проектом проф. Вітольда Ценцкевіча. В оформленні вівтаря в Санктуарій використаний образ куща, нахиленого вітром в одну сторону, і ікона «Ісус, на тебе уповаю». Служба Божа.
лагевніки

Переїзд до Кальварії-Забжидовської (Монастирський комплекс зведений на початку 17-го століття. У костелі періоду раннього бароко знаходиться ікона Божої Матері з Немовлям, особливо шанована віруючими. На території близько 300 га прокладені доріжки, уздовж яких споруджено більше 40 каплиць. Їх розташування відповідає географії Єрусалима) Екскурсія. 

Переїзд до Вадовіц.

Вадовіце – місце народження папи Івана Павла ІІ, який народився 18 травня 1920 року в родині поручника польської армії та вчительки. Сотні людей відвідує щодня музей, що знаходиться у будинку, в якому народився і виховувався Кароль Войтила, який пізніше став папою. Жителі невеличкого містечка в регіоні Малопольща, що біля Кракова, cвідомі того, що ніхто не знав би про існування Вадовіц, якби тут не народився майбутній папа. Про те, яким близьким було це місто Іванові Павлові ІІ, не забув і його наступник на святому престолі, папа – Бенедикт XVI, який відвідав Вадовіце під час візиту до Польщі. Вадовіце – це своєрідний символ релігійного відродження поляків, який тепер стає місцем паломництва християн із усього світу.

Переїзд до Ченстохови. Поселення та вечеря у готелі.

chestohova

3 день:

Сніданок. Літургія, екскурсія Ченстоховою — духовною столицею Польщі. Тут знаходиться великий католицький монастир. Повна назва — Санктуарій Пресвятої Діви Марії Ясногорської (пол. Sanktuarium Najświętszej Maryi Panny Jasnogórskiej). Монастир належить монашому ордену паулинів. Ясногорський монастир відомий як місце зберігання Ченстоховської ікони Божої Матері, яку вшановують католики як величну реліквію. Вільний час на приватну молитву. 

Переїзд до Кракова.

Краківмісто, яке ще називають культурною столицею Польщі. У цьому місті варто побачити Вавельський Замок, Катедральний Собор Святих Станіслава і Вацлава, Головну Ринкову Площу, послухати мелодію відомого Краківського сурмача, дізнатись про історію Кракова, його святих покровителів та значення цього міста у житті Івана ПавлаІІ. Екскурсія, вільний час. Виїзд до Львова.

4 день:

Повернення до Львова.

Паломницький центр залишає за собою право змінювати порядок відвідин вказаних у програмі місць.

Вартість виїзду: 85 євро + 200 грн

* вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

У вартість поїздки входить: 1 нічліг в паломницькому будинку із сніданком та вечерею, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: туристичний збір у готелях (city-tax); витрати на вхід у музеї та екскурсії, загальна вартість  яких – 15 євро.

При наявності відкритої шенген-візи вироблення біометричного паспорта необов’язкове.