З кожним роком компаній, які надають паломницькі послуги, стає все більше. Це добре, бо прочани мають великий вибір і можливості, але погано, бо цей вибір що далі, то важче зробити і збільшується ризик зіпсувати враження. Тож, на що слід звернути увагу, вибираючи паломницьку поїздку?

  1. Чи фірма, яка надає паломницькі послуги, працює під егідою церкви? Тільки тоді паломник, який свідомо відвідує святі місця, має запевнення в пріоритеті духовної програми, а не в звичайному туризмі.
  2. Вибираючи між послугами туроператора й турагента, віддавайте перевагу першому. Лише ліцензія туроператора дає паломнику державну гарантію легальності, захисту та підтримки. З турагентом ризикуєте залишитися сам на сам з непередбаченими обставинами…
  3. Зверніть увагу на харчування. Чи включені у вартість паломництва сніданки, а також вечері? В Європі кожне відвідування закладу харчування – це додаткові 10-15 €, а групове замовлення в готелі іноді дає можливість це суттєво здешевити.
  4. Порівняйте додаткові витрати в різних пропозиціях: харчування, екскурсії, транспорт тощо. Іноді посередники з низькими цінами на поїздку, наживлюються на звичайних квитках в музеї або громадському транспорті. Скажімо, вартість одної екскурсії може сягати 20-30  €! Перевіряйте інформацію.
  5. Оцініть досвід роботи компанії. Подорожі за кордон завжди пов’язані з форс-мажорами, однак лише досвідчені організатори знають як вести себе в різних ситуаціях, щоб змінімалізувати стрес і витрати.

Паломницький центр «Рафаїл» бажає вам щасливих подорожей неодмінно «із янголом на плечі» і завжди готовий запропонувати вам не ідеальний, але максимально хороший сервіс та чудові пропозиції паломницьких поїздок -> https://rafail.com.ua/