1 день:

Зустріч в аеропорту Львова. Виліт зі Львова до Тель – Авіва. Приліт в аеропорт у Тель-Авів. Поселення у готель.

Bethelehem

2 день:

Сніданок. Вифлеєм: храм Різдва, монастирі св. Сави і св. Теодосія, Хеврон, храм св. Миколая (з чудотворною храмовою іконою). Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.

bethlehem2

3 день:

Сніданок. монастир св. Юрія Хозевіта, Самарія і Наблус-Шхем (колодязь  Якова). Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.

holy_land10

4 день:

Сніданок. Назарет: базиліка, храм св. Йосифа, храм на Джерелі; Хайфа: Стела Маріс і Бахаї (або Мухрака); пляж (Кейсарія)Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.

holy_land26

holy_land16

holy_land1

5 день:

Сніданок. Тавор, Канна Галилейська – місце сотворіння першого чуда Ісуса Христа – перетворення води в вино на шлюбній гостині. Капернаум, обід з рибою св. Петра і прогулянка на кораблі по Галилейському морю, Ярденіт (сходження в Йордан) Вечеря. Нічліг у готелі.

5

holy_land15

holy_land11

6 день:

Сніданок Ель-Азарія (гріб Лазаря), Єрихон і Каранталь, Мертве море, монастир св. Герасима. Вечеря. Нічліг.

holy_land19

holy_land13

holy_land8

7 день:

Сніданок. Оливна гора: Витфагія; гробниця пророків, Домінус Флевіт, Гробниця Марії, Гетсиманія; Ейн Карем: храм св. Івана в Пустині, храми св. Івана Хрестителя, храм Зустрічі. Повернення у готель. Вечеря.

holy_land25

7

8 день:

Сніданок, виселення з готелю зранку. Храм Воскресіння, центр Старого міста, стіна Плачу, храм св. Олександра,  Абу Гош, Яфо, Лідда. Переїзд до аеропорту, виліт з Тель-Авіву.

Приліт до Львова – закінчення прощі.

Вартсть поїздки: 875$+100 грн. (можлива оплата в гривні по курсу)

* вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

У вартість поїздки входить: Супровід священика; Авіапереліт; Всі трансфери згідно програми; Проживання в готелях 3*, 4* зі сніданками та вечерями; медичне страхування; Екскурсії згідно програми; Дипломований гід та супроводжуючий.

У вартість поїздки не входить: Вхідні квитки згідно з програмою та чайові водієві і гідові (50 $ від особи); Факультативні програми: Обід з рибою Св. Петра (20 – 25 $ від особи); можливе одномісне поселення за додаткову оплату.