Коли в Італії спаде спека запрошуємо приєднатися до нашої, вже традиційної, поїздки у країну-чобіток. Цього разу наше перебування в Італії перетнеться із вшануванням у Ватикані єпископа Української Греко-Католицької Церкви Йосафата Кунцевича. Також зможемо помолитися біля мощей святого. Крім того – неймовірна Венеція, стародавній Рим, чарівний Асиж, та історична Падуя – міста, де проходило життя багатьох святих. Ласкаво просимо! 

1 день:

Виїзд зі Львова.

Можлива коротка зупинка у Марія Повч. Молитва біля чудотворної ікони.

maria-powch1

Марія Повч – місто в Угорщині. В церкві св. Михаїла знаходиться славна на всю Європу чудотворна ікона Божої Матері, яка належить до так званих “плакучих” ікон. 

Нічний переїзд до Венеції.

2 день:

Приїзд до Венеції. Літургія у Базиліці святого Марка. Екскурсія. Вільний час.

Ми дізнаємось про історію Венеції та відвідаємо її найвідоміший храм, Базиліку Святого Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. 
У цього храмі зберігаються реліквії християнства, привезені хрестоносцями. Палац дожів, правителів Венеціанської республіки; міст Ріальто, найстаріший міст, зведений над Гранд-каналом; незабутній вигляд на Венецію з води – все це залишить у нас приємні спогади.

Після Літургії протягом вільного часу можна буде відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом.

venezia-dal-mare2
Те, що ми не зможемо побачити під час піших прогулянок,  ми побачимо, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса.

Переїзд на вечерю та нічліг у Кастель Гандольфо – і мальовничій місцевості біля озера Альбано неподалік Рима є український куточок – монастир Святого Теодора Студита «Студіон» і однойменна церква, яку колись придбав блаженніший Йосип Сліпий. 

3 день: 
Сніданок. Рим.

Протягом екскурсії ми відвідаємо Базиліку Св.Павла (за мурами), Базиліку Святого Івана на Лятерані та Колізей (зовні).

17088

Вечеря та нічліг у монастирському комплексі біля озера Альбано.

4 день:
Сніданок. Рим. Ватикан. Молитва біля гробу св. Йосафата, престол св. Василія Великого

Опісля – екскурсія містом: ми відвідаємо Фортецю Св. Ангела ззовні, одну з найгарніших площ Рима, Площу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Рима, Фонтан ді Треві.
Вечеря та нічліг у монастирському комплексі.

5 день:
Сніданок. Переїзд до Асижу.

Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари. В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дям’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого, в якій у нас буде Літургія, та Базиліку Св. Клари.

Переїзд на вечерю та ночівлю в готель.

6 день: 
Сніданок. Переїзд до Падуї.

Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись його мощам приїжджають паломники зі всього світу.

12325-wg-po-padua-basilika-justina-008

Екскурсія. Літургія, вільний час, нічний переїзд до Львова.

7 день: Повернення до Львова.

Вартість виїзду: 295* євро + 100 грн (можлива оплата в гривні по курсу**)

* за умови формування групи від 35 осіб.  При групі від 20 до 35 осіб – вартість 360 євро + 100 грн.

** вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

Додаткова інформація:

У вартість поїздки входить: 1 нічліги у готелі, 3 ночівлі в монастирському комплексі у Кастель Гандольфо , 4 сніданки та 4 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату; туристичний збір у готелях (city-tax); витрати на міський транспорт та екскурсії – загалом 40 Євро.

Зберегти

Зберегти