Недаремно Рим називають Вічним містом. Адже історія столиці Італії розпочалась 2,7 тис. років тому. А місто досі залишається по-особливому прекрасним. Навкруги вимальовуються живі колажі з базилік, фортець, фонтанів, площ, ринків… Дорогою заїдемо у Венецію, Асиж та Падую.  Міста, залиті весняним ароматом та сонцем. Духовне паломництво збагатиться щоденними Літургіями, молитвами біля чудотворних ікон та мощей святих у відомих храмах Європи.

В дорозі до Вічного Міста – Рима ми зупинимось у одному з наймальовничіших та найунікальніших міст світу, у Венеції.

1 день:

Виїзд зі Львова. Переїзд до Венеції.

2 день:

Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки її вузькими та заплутаними вуличками. Розпочнемо екскурсію на площі Сан-Марко, побачимо Палац дожів та  найвідоміший міст Венеції, міст Ріальто, Базиліку Святого Марка. Ми візьмемо участь у Літургії, біля мощей євангелиста Марка.

Після Літургії протягом вільного часу можна буде відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом.
Те, що ми не зможемо побачити під час піших прогулянок,  ми побачимо, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса.

Переїзд на вечерю та нічліг у готель.

3 день: 

Сніданок. Ватикан.

Екскурсія містом: ми відвідаємо Базиліку Св. Петра, замок Св. Ангела (ззовні), одну з найгарніших площ Рима, – площу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Рима, Фонтан ді Треві.

 Вечеря та нічліг у готелі.

4 день:

Сніданок. Рим.

Протягом екскурсії ми відвідаємо Базиліку Св.Павла (за мурами) Базиліку Святого Івана на Лятерані та Колізей (зовні).

Вечеря та нічліг у готелі.

5 день: 

Сніданок. Переїзд до Асижу.

basilica-of-saint-francis-of-assisi

Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари.

В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дам’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого, в якій у нас буде Літургія, та Базиліку Св. Клари.

Переїзд на вечерю та ночівлю в готель.

6 день: 

Сніданок. Переїзд до Падуї. Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись його мощам приїжджають паломники зі всього світу.

12325-wg-po-padua-basilika-justina-008

Екскурсія. Літургія, вільний час, нічний переїзд до Львова.

7 день:

Повернення до Львова.

Вартість виїзду: 325 євро + 200 грн (можлива оплата в гривні по курсу*)

* вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

Додаткова інформація:

У вартість поїздки входить: 4 нічліги у готелях, 4 сніданки та 4 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату; туристичний збір (city-tax) – 10 євро. Витрати на міський транспорт, екскурсії та плата за в’їзд у деякі міста- загалом 40 Євро.

Зберегти

Зберегти