1. Взяти паспорт

2. Одній людині дозволяється перевозити до 20 кг багажу та 5 кг ручної поклажі та ноутбук. Не рекомендується провозити в ручній поклажі: ножі, ножиці, кусачки, пилочки для нігтів, лаки для волосся, рідини, а також дитячі іграшки-пістолети. Заборонено перевозити: нагрівальні пристрої, піротехнічні засоби, стислі гази, легкозаймисті, токсичні, вибухові речовини. Цінні і ділові папери, паспорти та інші документи, ліки, предмети, ювелірні вироби рекомендується перевозити в ручній поклажі.

3. Одяг: зручний, пам’ятати, що при вході в храми мають бути покриті плечі, пупок та коліна. Можуть бути довші шорти або штани. Взяти вишиту сорочку. Купальник та рушник знадобиться, коли буде відпочинок на Мертвому морі та відновлення хресних обітниць в Йордані. Для відновлення хресних обітниць потрібно також білу сорочку. Її можна купити в Ізраїлі від 5 доларів, або пошити вдома (білого кольору,як нічна сорочка, поза коліна і з рукавчиком).

4. В Ізраїлі буде потрібно пити багато води для попередження зневоднення організму. Вартість води 0,5 літри = 1 долар. Можна з собою взяти декілька пляшок води в багажне відділення.

5. Взяти молитовник та вервицю.

6. При потребі бажано сходити до сповіді перед прощею, бо якщо буде багато бажаючих до сповіді отець може не встигнути висповідати всіх в перші дні.

7. Взяти необхідні ліки.

8. З питаннями, стосовно оплати звертатись в офіс 098-006-77-98, або 032-247-05-02.

9. Варто мати з собою певну суму дрібних доларів (ними легко можна розплачуватися при купівлі кави, чаю, соку чи води або невеличких сувенірів).

10. Радимо, щоб одразу не купляти сувенірів, а спочатку придивитися на ціни. Потрібно пам’ятати, щоб при покупці ТОРГУВАТИСЯ. Місцеві продавці завжди в 2-3 завищують ціну. Найдешевші ціни у Вифлеємі на ринку.

11. 50 доларів, призначених на оплату вхідних квитків у храми та екскурсій, збирає керівник групи після прибуття на місце.